Digitaal

Digitaal drukwerk is onmisbaar

Als geen ander weten wij dat het marketinglandschap – vergeleken met 10 jaar geleden – enorm is veranderd. Massacommunicatie in gedrukte vorm is achterhaald! Ondanks deze ontwikkeling is Printgarden ervan overtuigd dat digitaal drukwerk een belangrijk onderdeel is – of zou moeten zijn – binnen uw communicatiemix. Onder digitaal drukwerk verstaan wij kwalitatief hoogwaardige, veelal gepersonaliseerde producties met een relatief kleine oplage. Juist nu – te midden van de vele online-uitingen – kunt u het verschil maken met digitaal drukwerk.

Digitaal drukwerk: print is hot!

Bent u bekend met de vele mogelijkheden die digitaal drukwerk te bieden heeft? Het grote voordeel is dat een opdracht snel kan worden geprint. Hiermee samenhangend hoeven wij geen grote voorraden aan te houden, waardoor wij u een prima prijs kunnen aanbieden. Steeds meer mensen maken gebruik van hun klantendatabase om hun uiting zo persoonlijk als mogelijk te maken. Dat noemen wij ‘slim werken’. Bovendien is de kleurkwaliteit van ons digitaal drukwerk subliem! Welk doel u ook nastreeft, u verrast uw (potentiële) klanten altijd met digitaal drukwerk!

Verschillen tussen offset en digitaal drukwerk

Als we digitaal drukwerk naast offset gedrukt materiaal leggen, dan zijn de verschillen minimaal. Zelfs de drukwerkkenner – iemand werkzaam in de branche – heeft moeite om te beoordelen welke uiting op welke wijze is geproduceerd! In de afgelopen jaren is de kwaliteit van printers dan ook enorm verbeterd. Printgarden drukt alleen met de hoogste kwaliteit digitale Indigo drukpersen. Het grote verschil tussen offset drukken en digitaal drukken is dat de laatste vorm zich kenmerkt door zeer lage kosten per opdracht. Dit gegeven maakt digitaal drukken heel geschikt voor gepersonaliseerd digitaal drukwerk. Ook kleine oplagen – zeker als er haast geboden is – worden vrijwel altijd digitaal gedrukt. Offset drukken is weer aantrekkelijker bij hogere oplages. Het omslagpunt ligt bij een oplage van 500-1000 exemplaren.

Uitingen digitaal drukwerk

Als het gaat om digitaal drukwerk, dan onderscheidt Printgarden een aantal categorieën. Tot de categorie ‘huisstijl’ rekenen we briefpapier, visitekaartjes en ‘with compliment cards’. Al vanaf 50 exemplaren kunt u deze uitingen bestellen! Dan zijn er de ‘uitnodigingen’, om precies te zijn ansichtkaarten en gevouwen kaarten. Van het aankondigen van een receptie of open huis tot een uitnodiging voor een beurs; voor elke gelegenheid vindt u een passende kaart. Desgewenst drukken we er bijpassende enveloppen bij. De laatste categorie betreft het zogenaamde ‘promotie drukwerk’. Hieronder verstaan we flyers, folders, brochures – in vele uitvoeringen – en posters.

Digitaal drukwerk voor commercieel gebruik

De laatste categorie – promotie drukwerk – verdient een nadere toelichting. Zo biedt Printgarden bijzonder veel mogelijkheden. Flyers, folders en brochures zijn verkrijgbaar in vele formaten. Ook zijn er diverse papiersoorten en –diktes voorhanden. Verder biedt Printgarden u vele afwerkmogelijkheden. Dan kunt u denken aan het aanbrengen van een glans of mat laminaat laag of boorgaten. Geheel afgestemd op uw huisstijl en doelgroep kiest u voor de uitvoering, die uw boodschap goed laat uitkomen. Hoewel Printgarden u veel te bieden heeft, hebben wij de diverse keuzemogelijkheden teruggebracht tot een overzichtelijk stappenplan. Ons bestelproces staat bekend als uiterst gebruikersvriendelijk. Bij Printgarden bestelt u snel én eenvoudig al uw digitaal drukwerk.

Printgarden: uw partner voor digitaal drukwerk

Printgarden is gespecialiseerd in de productie van kwalitatief hoogwaardig digitaal drukwerk. Welk type uiting, welk formaat, welke oplage; het maakt ons niet uit. Onze geavanceerde computersystemen en nieuwste HP Indigo persen maken een hoge mate van personalisatie mogelijk. Over personalisatie gesproken, dat geldt ook voor ons contact met u. We spreken u graag persoonlijk! Hoewel het mogelijk is om snel een bestelling te plaatsen in onze webshop, kunt u eventuele vragen of specifieke vragen altijd aan ons voorleggen. Onze deskundige medewerkers nemen alle tijd om u telefonisch te woord te staan. Wilt u het digitaal drukwerk supersnel in huis? Ook dat behoort tot onze mogelijkheden.