Klantenservice

Snel reageren, duidelijke afspraken, korte persoonlijke lijnen en een groot oplossend vermogen. Gewoon een moderne en optimale relatie onderhouden met onze klanten, dat is wat wij nastreven. Wij vinden het prettig om u persoonlijk te helpen en te adviseren. Onze website is niet bedoelt om een drempel met de klant te leggen, maar dient als ondersteuning naar een transparante en efficiënte manier van werken. Bestellen kan via de web shop, maar net zo makkelijk kunt u bellen naar 0172 42 76 60 of mailen met mij of een van mijn collega's.

 

Tevens dient onze website als actuele informatiebron. Algemene informatie zoals onze werkwijze, voorwaarden, contactgegevens, locatie en disclaimer, hebben wij overzichtelijk voor u samengevat in de onderwerpen zoals hiernaast weergegeven. Deze kunt u doornemen wanneer u dat uitkomt. Wilt u toch liever een van ons team spreken, dan nodig ik u hierbij van harte uit. Eventueel komen we langs om een opdracht persoonlijk door te nemen. Bel ons gerust en we maken een afspraak!

 

Namens het complete Printgarden team,

Gijs Piera

onze mensen

NB. Heeft u opmerkingen of suggesties naar aanleiding van onze website, diensten of onze service? Aarzel dan niet om mij te contacten via gijs@printgarden.nl of te bellen op 0172 42 76 60. Ik sta u graag te woord en wil graag leren van uw ervaring.