Betaalmogelijkheden

Via Ideal, Visa, Mastercard of Meastro
Standaard kunt u bij Printgarden alleen via iDeal, Visa, Mastercard of Meastro betalen zonder extra kosten. In uw eigen bankomgeving kunt u via internetbankieren veilig en snel afrekenen. Uw bestelling wordt meteen betaald en dus ook meteen door ons in behandeling genomen. Aan het betalen via iDeal of Creditcard zijn dus geen kosten verbonden. De factuur van uw bestelling ontvangt u na levering van de order via e-mail.


Betalen op rekening
Wanneer u een vaste klant bent kunt u op verzoek ook op rekening gaan betalen. Voor het kopen op rekening zullen wij een creditcheck doen met uw Kamer van Koophandelnummer. Wanneer deze postitief is kunt u bij ons voortaan ook op rekening kopen. 

Voor betalen op rekening hanteren wij een vaste betalingstermijn van 30 dagen. De kosten voor het betalen op rekening zijn €10,00 exclusief BTW. Deze worden bij het bevestigen van uw order automatisch opgeteld en geldt per bestelling. De factuur van uw bestelling ontvangt u na levering van de order per mail op het door u opgegeven adres.

De mogelijkheid van betalen op rekening geldt alleen voor zakelijke klanten. Particuliere klanten kunnen uitsluitend via Ideal of Creditcard blijven betalen.

NB. Bij het niet tijdig of niet volledig betalen van de factuur zetten wij de leveringen stil en geven wij de vorderingen direct uit handen aan de Gerechtsdeurwaarder. De extra kosten die daaruit voortvloeien komen voor rekening van de debiteur in kwestie.