Print.Personal.Perfect.

Drukken en printen blijft een onmisbare schakel in uw communicatiemix

Het marketinglandschap is de afgelopen decennia sterk veranderd. Massacommunicatie in gedrukte vorm is grotendeels verdwenen maar de behoefte naar meer gepersonaliseerde producties en de vraag naar kleinere oplages neemt steeds verder toe. Ook het straatbeeld wordt steeds kleurrijker met grotere, indrukwekkende communicatie. Internet heeft dan misschien de massacommunicatie van traditioneel drukwerk overgenomen, maar digitaal drukken of printen blijft een onmisbare schakel in uw communicatiemix. De industriële revolutie is al een tijdje voorbij en de digitale revolutie in volle gang. Dit geldt natuurlijk ook voor ons. Als er één industrie is die totaal op zijn kop is gezet door de intrede van de computer en internet is het de grafische industrie wel.

Print is hot

Print is echter niet uit de gratie, maar print is hot! Het wordt alleen anders ingezet dan 5 of 10 jaar geleden. Het is kleurrijker, actueler, flexibeler, groter, slimmer en persoonlijker dan ooit tevoren. Met name dat laatste is een belangrijke verandering. Niet alleen in onze producten, maar ook in alle contactmomenten met onze relaties. Bij de hedendaagse netwerkmarketing hoort die persoonlijke benadering. Mensen kennen en herkend worden is belangrijk om succesvol te zijn als onderneming. Die herkenning moet er professioneel uitzien, maar ook afgestemd zijn op de individuele ontvanger binnen je doelgroep. Digitaaldruk is daar het middel voor!

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardig druk- en printwerk in elk formaat, in elke oplage, persoonlijk en in zeer korte tijd. Snel, goed en vriendelijk geholpen. Hierdoor kan de klant later bestellen, zijn er geen overbodige voorraden en kan er gepersonaliseerd gecommuniceerd worden in een hoge afdrukkwaliteit.

Doelstelling

Wij hebben een rijke geschiedenis met veel ervaring en opgebouwde kennis. Wat in 1978 begon als een kleine sneldrukkerij is uitgegroeid tot een begrip in Digitaaldruk. Onze visie voor de toekomst is helder. Druk en print blijven bestaan, maar het gebruik verandert! Oplages blijven dalen en bestelling verschuift naar het moment van behoefte. Een digitale workflow en een flexibele service is van essentieel belang voor continuiteit in onze bedrijfstak op de lange termijn. De laagdrempelige mogelijkheid van een snelle selfservice via internet is daar een goed voorbeeld van. Het is dan ook onze doelstelling om de meest innovatieve digitale printservice te leveren met een traditioneel vriendelijke service. Wij noemen dit Print.Personal.Perfect.

Wilt u hier meer over weten? Bel of mail me dan!

Gijs Piera

gijs@printgarden.nl

0172 - 427660